Om Knit for Hope

KNIT FOR HOPE er et non-profit projekt, hvor formålet er at give udsatte børn et håb for fremtiden.

Det gør vi ved at give børn strikkede bamser, som de får som en lille ven, der kan følge dem i en hård periode i deres liv – og dermed forhåbentlig give et håb for en bedre fremtid.

Bamser til “5 skoler”

Det første projekt, som vi støtter med vores bamser, er ”5 Skoler”, som er en organisation af frivillige. “5 Skolers” mål er at bygge fem skoler i flygtningelejre beliggende ved grænsen mod Syrien.

I disse lejre er der syriske flygtningebørn, der ikke har adgang til skolegang. “5 Skoler” hjælper med at etablere skoler her, og den anden skole er allerede i gang med at blive bygget.

Disse flygtningebørn har meget lidt – og meget sjældent legetøj. Vi vil gerne være med til at give børnene et håb for fremtiden. Det gør vi ved at få så mange som muligt til at strikke bamser, som børnene får af organisationen bag ”5 Skoler”.

Du kan bidrage med at strikke en bamse, som vi sørger for kommer til børnene i flygtningelejrene. De første bamser er allerede kommet frem. Bamserne vækker utrolig stor glæde hos børnene – og gør en kæmpe forskel i hverdagen.

Så vi håber meget, at du har lyst til at skabe glæde ved at strikke en bamse eller to!

Støt en god sag!

Støt 5skoler.nu i arbejdet med at etablere skoler i uregistrerede flygtningelejre ved den syriske grænse. Donér via MobilePay nr. 651010. Alle donationer – store som små – modtages med stor taknemmelighed.

Læs mere om projektet på www.5skoler.nu

Initiativtagere

KNIT FOR HOPE er stiftet af Kit Couture, Iben Comerford og foreningen “5 Skoler”.

Maren Elise Skjerlie Gilling, en af initiativtagerne bag KNIT FOR HOPE